Palatsin vartija haukkui Kate Middletonia lehmäksi ja nartuksi – sai potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa valmistaudutaan parhaillaan jo kuumeisesti tuleviin kuninkaallisiin häihin, sillä maassa riehuu todellinen hääkuume. Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole innoissaan tulevasta, ja nyt kriittiset kommentit ovat tuoneet eräälle Buckinghamin kuninkaallisen palatsin vartijalle potkut.

Kyseessä oli 18-vuotias nuori mies, jonka oli määrä toimia vartijana myös 29. huhtikuuta vietettävissä Williamin ja Katen häissä. Mies kuitenkin julkaisi Facebook-profiilissaan kommentin, jossa hän totesi tulevan prinsessan olevan ”tyhmä lehmä” ja ”hienohelma narttu”. Mies oli suivaantunut, kun tulevat kuninkaalliset olivat eräänä päivänä ajaneet hänen ohitseen ja Kate oli katsellut toiseen suuntaan tervehtimättä häntä lainkaan.

Tieto kommentista kantautui miehen esimiehille saakka, ja he vapauttivat nuorukaisen välittömästi tehtävistään. Samalla puolustusvoimat ilmoittivat ottaneensa asian tutkintaansa, sillä miehen muista kommenteista löydettiin mahdollisia viitteitä juutalaisvastaisuuteen ja muuta huolestuttavaa.