Poptähti riisui keskellä kaupunkia – osoitti mieltä ydinvoimaa vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on riisuttanut jo lukuisia supertähtiä alastomaksi turkisten vastaisessa kampanjassaan. Nakuilevat poptähdet ja näyttelijät toteavat julisteissa olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkiksiin. Nyt taiwanilainen suosikkilaulaja on ottanut heistä mallia.

27-vuotias Mina Lee Mi -niminen poptähti riisui maanantaina itsensä protestina alusvaatteisilleen Taiwanin presidentinlinnan edustalla ja totesi olevansa mieluummin alasti kuin käyttävänsä ydinvoimaa. Hän vaatii, että hallitus ja presidentti Ma Ying-Jeou kiinnittävät aikaisempaa enemmän huomiota kansalaisten turvallisuuteen ja kieltävät uusien ydinvoimaloiden rakentamisen.

Pelkissä rintaliiveissä ja alushousuissa mieltään osoittanut Mina Lee Mi polvistui lopulta tielle ydinvoimaa vastustava kyltti sylissään. Mielenosoituksessa oli mukana myös muita ydinvoiman vastustajia. He pelkäävät, että Japanin ydinturman kaltainen onnettomuus voisi tapahtua myös Taiwanissa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Now News.