Facebook mokasi – poisti Kate Middletonin profiilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa eletään parhaillaan kuninkaallista häähuumaa, kun Williamin ja Katen häihin on enää pari päivää. Häähuuma on nyt kuitenkin saanut yhteisöpalvelu Facebookissa ikäviä seurauksia, kun palvelu on poistanut vahingossa oikean Kate Middletonin profiilin.

Tuleva prinsessa Kate Middleton nousi viime viikolla Dianan ohi eniten palstamillimetrejä saaneeksi kuninkaalliseksi. Samannimisiä naisia on kuitenkin maailmalla muitakin, mutta maailman suosituin yhteisöpalvelu ei siitä ilmeisesti välittänyt. Eräs 32-vuotias kaima asuu Bostonissa, Yhdysvalloissa.

Amerikkalainen Kate Middleton sai taannoin huomata, että hänen Facebook-tilinsä oli yllättäen poistettu. Poistamisen syyksi ilmoitettiin että käyttäjätili oli huijausta. Samalla kaikista valokuvista oli poistettu häneen viittaavat tagit. Neitokainen lähetti yhteisöpalvelun ylläpitoon sähkäpostin, jossa hänen nimensä on todella Kate Middleton. Lopulta noin viikon odottamisen jälkeen käyttäjätili palautettiin. Sittemmin vastaavia sekaannuksia on tapahtunut myös muualla. Neitokainen ei ole itse kovin tyytyväinen tilanteeseen, koska hän ei edes haluaisi olla tai teeskennellä olevansa britti.