Facebookiin uusi ominaisuus – nyt voit jakaa intiimisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook vaihtoi taannoin Jaa-toimintonsa Suosittele-toimintoon. Siinä yhteisöpalvelun ulkopuolisilla sivustoilla, kuten esimerkiksi Starassa, julkaistuja juttuja muille suositteleva sai jaettua artikkelin eteenpäin omalla Facebook-seinällään kätevästi yhdellä klikkauksella.

Tuolloin uudistetussa toiminnossa suositteluun ei saanut kuitenkaan enää lisättyä mukaan omia kommentteja. Käyttäjät olivat pettyneet, kun mahdollisuus kommentointiin katosi, mutta nyt Facebook on korjannut asian. Se otti maanantaina käyttöön uuden Lähetä-napin, jolla artikkeleiden jakaminen onnistuu myös kommenttien kanssa.

Suurin muutos on kuitenkin se, että nyt artikkelia voi suositella suoraan haluamilleen ystäville tai ryhmille. Suosittelu pysyy siis käyttäjän niin halutessa selvästi intiimimpänä aikaisempaan verrattuna, mutta mukaan saa siitä huolimatta omat kommentit kyseisestä jutusta. Viihdelehti Stara otti toiminnon käyttöön eilen, ja Lähetä-painike löytyy artikkelin leipätekstin vasemmasta ylänurkasta.