Imppaaja jäi poliisin haaviin – pidätyskuva kertoo kaiken – katso

Ohhoh! · Stara.fi

Indianassa Yhdysvalloissa poliisilla on työnsä puolesta vakioasiakas, joka on pidätetty maalin- ja liimanhaistelusta jo kymmeniä kertoja. Sarjaimppaaja jäi viime viikolla kiinni jo 48. kerran. Tällä kertaa pidätyskuva riittää näytöksi miehen tekosista.

Ensimmäisen kerran imppaamisesta jo vuonna 1992 pidätetty mies päätyi tuoreimmassa tapauksessa poliisin haaviin, kun hänen vaimonsa soitti hätänumeroon miehensä puuhista 14. huhtikuuta. Fort Waynessä asuva mies otettiin kiinni ja kuljetettiin putkaan. Sitä ennen hänestä otettiin kuitenkin perinteinen pidätyskuva, joka on nyt päätynyt myös verkkoon.

Kuvassa mies muistuttaa lähinnä satuolentoa, sillä hänen kasvonsa ovat miehen imppaaman hopeamaalin peitossa. Vielä pidätyskuvassa miehen hymy ei ollut hyytynyt. Tunnelma on voinut olla hieman toinen seuraavana aamuna.

Uusimmat