Millaista olisi asua Ikeassa? Tässä vastaus kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ovat leikitelleet ajatuksella siitä millaista olisi asua huonekaluliikkeessä, jossa olisi lähes loputtomasti valinnanvaraa niin sängyissä ja sohvissa kuin kokonaisissa olohuoneissakin. Nyt valokuvaaja Christian Gideon on päättänyt kokeilla millaiselta tuollainen elämä voisi näyttää kameran tähtäimen läpi katseltuna.

Gideon suuntasi ystävänsä kanssa Ikeaan, jossa on tunnetusti esillä lukuisia valmiiksi rakennettuja sisustuksia ja keittiöissäkin valmiita kattauksia. Kaverukset kuvasivat elämää sellaisena kuin se voisi olla, mikäli joku tosiaan asuisi huonekaluliikkeessä.

Tuloksena oli hauska kuvasarja erilaisista arkisista tilanteista Ikean kätköissä. Twitter-blogissaan Gideon kertoi, että kuvat tosiaan ikuistettiin siten, että kolme kaverusta asui Ikeassa kokonaisen viikonlopun ajan.