Salama iski futiskentälle – seitsemän loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime aikoina riehunut poikkeuksellisen rajuja tornadoja, joiden aiheuttamissa onnettomuuksissa on kuollut kymmeniä ihmisiä. Nyt rajut sääilmiöt ovat saaneet lisää uhreja. Tällä kertaa salama on iskenyt jalkapallokentälle Portagessa Michiganin osavaltiossa.

Pelikentällä oli tiistai-iltana rajuilman sattuessa käynnissä jalkapallopeli, ja yhteensä seitsemän ihmistä loukkaantui salamaniskussa. Loukkaantuneiden joukossa oli myös lapsia. Yksi loukkaantuneista on kriittisessä tilassa. Kaikki loukkaantuneet kiidätettiin paikalta sairaalaan, WWMT News uutisoi.

Viranomaisten mukaan loukkaantuneita oli ympäri kenttää, palopäällikkö Charles Wellman kertoi. Pelikenttä oli turmahetkellä märkä. Pahiten loukkaantunut 20-vuotias poika sai todennäköisesti suoran osuman salamasta.