South Park aloittaa räväkästi – Apple tulilinjalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva South Park palaa keskiviikkona ruutuihin Yhdysvalloissa. Sarjan 15. tuotantokauden ensimmäisen jakson nimeksi on annettu Human CentiPad. Jakson nimen mukaisesti siinä osansa saa Apple ja sen tuottama iPad-laite.

Jaksossa Kyle pääsee suunnittelemaan Applen mullistavaa tuoteuutuutta. Catmanilla ei puolestaan ole vielä edes ensimmäistä iPadia, ja hän syyttää siitä äitiään. Mukana on myös parodia taannoin kohua aiheuttaneesta Akihiro Kitamuran The Human Centipede -taideteoksesta. Sama aihe on tosin nähty jo vuosien ajan ihmisten suorittamana fantasiana ja jopa elokuvan teemana.

South Park

Sarjaa esittävä Comedy Central -kanava ilmoitti taannoin, että sillä ei ole etukäteen mitään tietoa siitä mitä hittisarjan luojilla Trey Parkerilla ja Matt Stonella on suunnitelmissa tulevalle kaudelle. Jaksot yritetään siis työstää mahdollisimman lähellä niiden esittämistä, jotta juonenkäänteet saataisiin mahdollisimman ajankohtaisiksi, Comedy Examiner kertoo.