Vaimo vaati liikaa seksiä – aviomies juoksi hädissään poliisiasemalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aasiasta on nyt kantautunut erikoisia uutisia sikäläisen avioparin touhuista. Poliisiasemalle saatiin nimittäin äskettäin erikoisia vieraita, kun eräs mies juoksi sinne yllättäen alushoususillaan. Muutama minuutti miehen jälkeen hänen vaimonsa saapui myös paikalle vain rintaliivit ja alushousut yllään.

Nainen kertoi Kaohsiungin poliisille epäilevänsä, että hänen aviomiehensä on pettänyt häntä toisen naisen kanssa. Terapeutti oli neuvonut naista harrastamaan aviomiehensä kanssa niin paljon seksiä, että tällä ei riittäisi enää energiaa mahdolliselle rakastajattarelleen. Neuvoa noudattanut vaimo oli ensin vaatinut mieheltä tunnin seksisessiota, ja sen jälkeen vaatinut saada vielä lisää.

Mies ei kuitenkaan kyennyt enää uuteen suoritukseen, joten vaimo tarjosi miehelleen vielä tunnin verran suuseksiä. Sen jälkeen mies otti housunsa ja juoksi ne kädessä hakemaan apua läheiseltä poliisiasemalta. Poliisit antoivat Taiwan Daily -lehden mukaan pariskunnalle muutamia neuvoja, minkä jälkeen pari suuntasi yhdessä kotiin.