Valkoinen iPhone 4 Suomessa myyntiin huomenna

Digi · Stara.fi

Apple on hetki sitten vahvistanut, että sen valkoinen iPhone 4 tulee Suomessa myyntiin huomenna torstaina. Puhelimen valkoisen version tulo myyntiin on siirtynyt lukuisia kertoja. Laite tulee myyntiin Applen verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä.

– Valkoinen iPhone 4 on viimein saapunut ja se on kaunis. Arvostamme kaikkia niitä, jotka ovat kärsivällisesti odottaneet, että me olemme saaneet kaikki yksityiskohdat kuntoon, Applen maailmanlaajuisesta markkinoinnista vastaava johtaja Philip Schiller hehkuttaa tulokasta.

Applen tiedotteessa ei kerrota onko laitteeseen tehty korjauksia aiemmin myyntiin tulleeseen mustaan versioon verrattuna. Musta iPhone 4 on kärsinyt alusta saakka vakavista suunnitteluvirheistä, joiden takia esimerkiksi laitteen näyttö voi hajota pienestäkin kosketuksesta ja jopa 30 sentin pudotuksesta. Lisäksi laitteen takuu raukeaa mikäli sitä käytetään pakkasessa. Kuluttajaviranomaiset ilmoittivat taannoin, että laitteen saa palauttaa myyjälle, mikäli takuun raukeamisesta ei ole kerrottu ostotilanteessa.

Uusimmat