30-vuotiaan Jessica Alban kuumat bikinikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin äskettäin Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet nousivat viihdelehdissä, mutta nyt neitokainen viettää jo taukoa julkisuudesta.

Jessica Alba kertoi nimittäin taannoin olevansa taas raskaana. Tänään kaunotar täyttää 30 vuotta, ja juhlan kunniaksi hänen rohkeimpia bikinikuviaan vuosien varrelta on nyt koostettu kuvagalleriaan.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.

Uusimmat