Benicio Del Toro pani rocktähden tyttären paksuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Rod Stewartin tytär Kimberly Stewart on ollut jo muutaman vuoden mukana viihdeuutisissa, sillä hän on ehtinyt seurustella jo useammankin julkkiksen kanssa. Nyt hän on hankkiutunut raskaaksi näyttelijä Benicio Del Torolle, vaikka pari ei seurustele.

Kolme vuotta sitten Kimberly Stewart seurusteli näyttelijä Jude Law’n kanssa. Viime aikoina 31-vuotias neitokainen on kuitenkin viihtynyt 44-vuotiaan Del Toron kanssa. Tällä viikolla tähden tiedottaja vahvisti Life & Style -lehdelle, että Kimberly odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan ja että lapsen isä on Del Toro.

Tiedottajan mukaan molemmat odottavat kovasti lasta siitä huolimatta, että he eivät ole parisuhteessa keskenään. Uutinen tuli yllätyksenä, sillä he ovat pitäneet tapailunsa salassa eikä heitä ole kuvattu koskaan yhdessä. Benicio Del Toro on aiemmin seurustellut muiden muassa Alicia Silverstonen ja Scarlett Johanssonin kanssa.