Bridgetin täydellinen bikinivartalo verhottiin minibikineihin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefnerin käsipuolesta ja The Girls Next Door -realitysarjasta tutuksi tullut malli-näyttelijä Bridget Marquardt on ollut viime kuukausina muutaman kerran myös viihdelehtien otsikoissa esiteltyään upeaa vartaloaan kuvaajille.

Marquardtin vartaloa on kehuttu täydelliseksi bikinivartaloksi, eikä tuoreimpien kuvien perusteella voi juuri väittää vaastaankaan. Niissä Playboy-kaunotar nähdään nauttimassa auringosta pinkeissä bikineissä. Monien fanien mielestä Bridgetin vartalo on täydellinen myös siksi, että hän ei ole liian laiha, kuten suurin osa supermalleista.

Bridget Marquardt sai äskettäin oman matkailualan realitysarjansa televisioon. Travel Channel -kanavalla esitettävässä Bridget’s Sexiest Beaches -nimisessä ohjelmassa Marquardt tutustuu uimarantoihin ympäri maailmaa. Maaliskuussa kohteina olivat rannat Australiassa, Kroatiassa ja Jamaikalla.

Playboy-kartanossa vuodesta 2002 saakka asunut, mutta viime joulukuussa sieltä pois muuttanut 35-vuotias Bridget Marquardt on poseerannut useita kertoja Playboy-lehden sivuilla. Nykyisin hän seurustelee ohjaaja Nicholas Carpenterin kanssa, jonka äiti on myös entinen Playboy-tyttö. Marquardt on nähty urallaan myös valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Scary Movie 4 ja The House Bunny.