Brittifani tatuoi Williamin ja Katen hampaisiinsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuninkaallisten häiden huuma on parhaillaan nousemassa kohti huippuaan. Samalla erityisesti britit ovat hullaantuneet häätuotteisiin, jotka on suorastaan viety käsistä. Tässä joukossa muista erottuminen vaatii ponnistuksia, mutta eräs brittimies on onnistunut siinä varsin hyvin.

Kuva: Dentalassistantschools.net

Barmy Baz Franks -niminen mies sai nimittäin idean tatuoida tulevan kuninkaallisen parin kuvat etuhampaisiinsa. Hän sijoitti tuhat puntaa, eli noin 1.300 euroa, tempaukseensa. Mies marssi Bristolissa sijaitsevaan Clifton Dental Studio -yritykseen, joka on erikoistunut hammastaiteeseen. Siellä hammaslääkäri Neil Gerrard käytti kuusi tuntia maalatakseen kuninkaallisten yksiväriset kuvat miehen etuhampaisiin pienenpienillä siveltimillä.

– Rakastan kuninkaallista perhettä, ja tämä oli minun tapani osoittaa tukeani heille suurena päivänä, Franks kertoi Dangerous Minds -julkaisun mukaan.