”Johanna Tukiainen kuoli Botox-myrkytykseen” on Facebook-huijaus – älä koske!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Facebook-yhteisöpalvelussa on levinnyt jälleen aikaisempaa enemmän erilaisia huijauksia. Niistä suurin osa on ollut kuitenkin englanninkielisiä, mutta nyt mukaan mahtuu myös suomenkielinen huijaus.

Facebook-käyttäjiä huijataan nimittäin nyt myös houkuttelevalla kotimaisella viestillä. Siinä väitetään, että ”Johanna Tukiainen kuoli Botox-myrkytykseen – Iltalehti.fi”. Todellisuudessa Johanna Tukiainen ei ole kuollut eikä kyseessä ole Iltalehden artikkeli. Linkki vie sen sijaan klikattaessa aivan muualle, eikä siihen tule siis koskea.

Johanna Tukiainen elää ja voi hyvin, eikä hän ole siis joutunut Botox-myrkytyksen uhriksi. Sen sijaan Stara tapasi Tukiaisen viime viikonloppuna keikkapaikan backstagella. Tuolloin tallennetun videohaastattelun ensimmäisen osan voi katsastaa tästä ja paljastavan keikan kuvagalleria löytyy puolestaan tästä.