Facebook-tempauksen suosio kasvaa nopeasti: ”Vappu 2011 selvin päin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna suomalaiset pääsevät taas juhlistamaan työväen juhlaa, kun kansa kokoontuu lauantaina kaduille, puistoihin ja ravintoloihin. Kaikki eivät kuitenkaan ole innoissaan kosteasta juhlinnasta, eikä kosteudella tällä kertaa tarkoiteta vappuaatoksi ennustettuja sateita.

Nyt nimittäin Facebook-yhteisöpalvelussa on saanut suuren suosion ryhmä, jonka nimi kertoo olennaisen ”Vappu 2011 selvin päin”. Päihteetöntä vappua on ilmoittautunut juhlistamaan jo yli 16.000 ihmistä ja määrä kasvaa nopeasti.

– Kaikille meille jotka syystä tai toisesta tai jopa ihan vapaaehtoisesti viettävät vapun 2011 selvinpäin, ryhmän esittelyssä todetaan.

Monet viettävät vappua selvin päin työnsä takia, mutta vielä useammat ovat päättäneet boikotoida työväen juhlaa aivan muista syistä. Uudenvuodenaaton tavoin vappu on nimittäin niitä juhlailtoja, kun ravintoloissa on tavallista levottomampaa, mikä ei ole kaikkien mieleen.