Julkkistähdet rysän päältä kiinni tuijottamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten muhkeiden rintavarustusten tuojottaminen tuntuu olevan monille miehille sisäänrakennettu ominaisuus, jota ei saa kytkettyä pois päältä. Tämä on käynyt ilmi myös monissa valokuvissa, joissa miehet ovat jääneet rysän päältä kiinni.

Nyt verkkoon on koottu kuvagalleria noloista tilanteista, joissa tutut ja tuntemattomat miehet on ikuistettu näissä puuhissa. David Beckham on tosin kiinnittänyt katseensa hieman toisenlaisiin muotoihin ja mukaan mahtuu myös eräs tunnettu julkkisnainen.

Julkkistähtien joukossa ovat hieman yllättäen myös Yhdysvaltojen ja Ranskan presidentit Barack Obama ja Nicholas Sarkozy, jotka ovat kiinnittäneet huomionsa Mayora Tavaresin muotoihin. Puff Daddyn ja Jessica Bielin tuijotuskuva on puolestaan jo verkon vanha tuttu klassikko samoin kuin Dustin Hoffman Angelina Jolien lumoissa.