Kate Upton yllätti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Tämän hetken kuumin supermalli on sittemmin ollut otsikoissa lähes päivittäin.

Kate on ehtinyt poseerata monissa näyttävissä kuvissa, ja viime viikolla hänet kuvattiin hytkyttelemässä rintavarustustaan urheiluottelussa. Tällä kertaa Kate Upton on pitänyt vaihteeksi vaatteet yllään osallistuessaan Tribeca-elokuvajuhlille. Vartalonsa verhoamisesta huolimatta Kate onnistui tekemään kuvaajien jaloista hyytelöä tapahtuman punaisella matolla.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.