Lauren Goodgear kuvattiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Lauren Goodgear lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. The Only Way Is Essex -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan rannalla.

Lauren Goodger tuihtui taannoin, kun ex-mies Mark Wright kommentoi hänen muotojaan julkisuudessa ”valtaviksi” viitaten ylipainoon. Sittemmin Goodger on kuitenkin onnistunut pudottamaan painoaan, ja nykyisin hän onkin varsin sopusuhtainen kaunotar. Hän palkkasi itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajan, jonka ohjauksessa kilot ovat karisseet siinä määrin, että neitokainen pääsi esittelemään kurvejaan tällä kertaa Espanjan Marbellassa.

– Olen niitä ihmisiä, jotka saavat pudotettua painoa nopeasti, mutta paino myös nousee nopeasti. Sen huomaa kun treenaan ja syön terveellisesti tai kun en treenaa ja syön epäterveellisesti, Lauren Goodgear kertoi taannoin Closer-lehdelle.