Miley Cyrusin kylpyhuonekuva nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa. Nuori poppari ei ole kommentoinut asiaa virallisesti.

Pari viikkoa sitten Miley Cyrus palasi Twitter-mikroblogiin pitkän tauon jälkeen. Aikoinaan hän sulki tilinsä, koska sieltä paljastui hänen yksityisiä asioitaan. Tällä kertaa laulaja on esitellyt blogissaan ystävänsä äidiltä saamansa 80-luvun paidan, jossa on varsin syvälle ulottuva kaula-aukko.

Miley Cyrus

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.