Tämä olisi Timo Soinin kuninkaallinen nimi – katso myös omasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kuninkaallisten häiden humu on parhaillaan huipentumassa, ja samalla verkkoon on ilmestynyt monenlaisia häihin liittyviä palveluita. Tänään suomalaistenkin Facebook-statuksissa on nähty yksi sellainen.

Kyseessä on nimittäin E! Online -verkkojulkaisun lanseeraama kuninkaallinen nimigeneraattori, jolla käyttäjä voi katsoa millainen olisi juuri hänen kuninkaallinen nimensä. Kone tiedustelee käyttäjältä sukupuolen, nimen ja kaupungin. Niiden perusteella se antaa ehdotuksensa kuninkaallisesta nimestä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin kuninkaallinen nimi olisi HM King Timo Astrup Soiniskitt of Espooford. Presidentti Tarja Halonen olisi puolestaan Baroness Tarja Tildsley Halonencott of Helsinkishire. Johanna Tukiainen olisi Countess Johanna Ticky Tukiainenskitt of Helsinkibury.