Tila Tequila pokasi Hulk Hoganin lapsen sänkyhommiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on julkkistyrkky, joka sai taannoin potkut Celebrity Rehab -realityohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Viime talven aikana paljastui, että Tila on mukana rajulla pornovideolla harrastamassa lesboseksiä kahden muun naisen kanssa.

Tilan kerrotaan nyt pokanneen wrestling-tähti Hulk Hoganin Nick-pojan, joka on häntä yhdeksän vuotta nuoempi. Radar Onlinen mukaan pari on viettänyt viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Heidän vihjataan myös harrastaneen petihommia kuvauksissa, kun Nickin kerrotaan suunnanneen Tilan asuntovaunuun kaikilla kuvaustauoilla ja lukinneen oven perässään.

29-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen vuoden 2010 alussa. Parhaillaan valokuvaaja Garry Sunin syyttää realitytähteä tyttöystävänsä aseistetusta kidnappauksesta.