Miten Kristen Stewartin bikinit pysyvät ylhäällä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisten Twilight-elokuvien kuvaukset ovat parhaillaan loppusuoralla, joten teinitytöt joutuvat lähitulevaisuudessa jättämään hyvästit suursuosion saaneelle leffasaagalle. Nyt sarjan viimeisen leffan viimeisistä kuvauksista on saatu mielenkiintoista kuvamateriaalia.

Us Weekly -lehden julkaisemissa paparazzikuvissa Kristen Stewart nähdään bikineissä St. Thomasin saatella Karibialla. Nyt eräs kuvasarjan otos on herättänyt erityistä huomiota, sillä siinä Kristenin yllä nähtävät bikinit tuntuvat pysyvän paikoillaan lähinnä pyhällä hengellä – tai mahdollisesti teipillä tai liimalla. Katso kuva tästä.

Tulevien elokuvien ikärajoista on ollut viime aikoina hieman epäselvyyttä. Lähinnä varhaisteineille suunnatun elokuvasarjan kaksi viimeistä osaa sisältävät nimittäin niin voimakkaita kohtauksia, että elokuvan päätähti Robert Pattinson kertoi pelkävänsä niiden ikärajan nousevan entisestään.

– Niissä on mukana jonkin verran mielenkiintoisia ja outoja juttuja. Se on jotain hyvin, hyvin, hyvin outoa. Suureksi massaelokuvaksi tarina on kaukana totutusta. Ne ovat kuin kauhuelokuvia. Olen nähnyt muutamia kohtauksia enkä näe mahdollisuutta, että ikäraja jäisi vain 13-vuoteen. Ellei niistä sitten leikata kaikkea pois, Robert Pattinson kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.