Tyttöystävä jätti – mies voitti lotossa 22 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lottovoitton on monien ihmisten toivelistan kärjessä, mutta harva sellaisen saa elämässään kokea. Suurin osa ihmisistä kuitenkin haaveilee voitosta ja miettii jo etukäteen miten tulisi mahdolliset miljoonat aikanaan tuhlaamaan. Britanniasta löytyy kuitenkin lottovoittaja, joka ei ole rahojaan tuhlannut.

37-vuotias Matthew Breach voitti nimittäin pari kuukautta sitten lotossa 18 miljoonaa puntaa, eli noin 22 miljoonaa euroa, ja on jättänyt rahat toistaiseksi käyttämättä. Miehen tyttöystävä jätti hänet taannoin 14 vuoden seurustelun jälkeen. Nyt neitokainen voi hieman katua ratkaisuaan.

Matthew ei ole kuitenkaan vielä hankkinut edes uutta autoa tai asuntoa, vaan Breach asuu edelleen samassa yksiössä Itä-Sussexissa kuin ennen voittoaan ja ajaa edelleen samalla Opel Astralla, The Sun uutisoi.

– Asun edelleen täällä. Yritän saada asuntoa myytävään kuntoon, mutta siihen menee vielä aikaa. Aion muuttaa samaan naapurustoon, mutta en mihinkään liian suureen asuntoon. Ryhdyn katselemaan autoja kai joskus ensi viikolla. Minulla ei ole aavistustakaan millaisen hankin, Matthew Breach kertoi lehdelle.

Matthew Breach jätti kuitenkin voittonsa jälkeen työnsä rekkakuskina ja elää nyt säästöillään. Voittorahoihin hänen ei ole vielä tarvinnyt kajota lainkaan. Hän ei ole varannut edes lomareissua, mutta passihakemus on sentään jätetty viranomaisille. Parissa kuukaudessa jättivoitto on kasvanut korkoa matalakorkoisella tilillä noin 10.000 euroa.

Uusimmat