Elisha Cuthbert ei rintamustaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseerasi aikoinaan näyttävissä kuvissa Complex ja Maxim -lehdissä. Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa.

Nyt näyttelijäkaunottaresta on julkaistu verkossa pari näyttävää valokuvaa, joista toisessa hän konttaa rintamus selvästi pääosassa. Rohkeat kuvat eivät ole Elishalle kuitenkaan mitään uutta, sillä hän on ehtinyt urallaan poseerata jo useammankin kerran paljastavissa kuvissa ja bikineissä.

Pari viikkoa sitten Happy Endings -sarjan käsikirjoittajat ja Elisha Cuthbert sivalsivat 24-sarjan juonikuviota, jota pidetään yhtenä koko sarjan noloimmista hetkistä. Siinä Elishan roolihahmo Kim Bauer pakenee vankeudesta aavikolle ja kohtaa verenhimoisen puuman.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.