Jättikö Kate Middletonin pikkusisko pikkuhousunsa kotiin? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa juhlitaan parhaillaan kuninkaallisia häitä, kun kuninkaallinen perhe sai iltapäivällä virallisesti uuden jäsenen Prinssi Williamin mentyä naimisiin Kate Middletonin kanssa. Sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat seuranneet pariskunnan häitä.

Hieman ennen pariskunnan vihkimistä Kate Middlesonin kaaso, hänen kaksi vuotta nuorempi pikkusiskonsa Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, saapui kirkkoon yhdessä morsiusneitojen kanssa. Katso kuvat tästä.

27-vuotiaan Pippan upea valkoinen ja vartalonmyötäinen asu oli Sarah Burtonin suunnittelema. Se sai välittömästi kehuja, mutta eräs asia jäi kuvien perusteella vielä askarruttamaan. Nimittäin se, oliko kaasolla lainkaan alushousuja jalassaan. Kyseessä ovat toki voineet olla myös saumattomat alushousut.