Hollywood-tähti vetäytyy alalta: ”Haluan nähdä lasteni kasvavan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson odottaa parhaillaan toista lastaan. Nyt hän on ilmoittanut vetäytyvänsä näyttelemisestä toistaiseksi, sillä hän haluaa keskittyä jatkossa perhe-elämäänsä. Hudson haluaa olla paikalla näkemässä kun hänen lapsensa kasvavat.

Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen Kate Hudson jatkoi töitä pidettyään vain lyhyen äitiysloman. Nyt luvassa on merkittävästi pidempi tauko. 31-vuotias Kate Hudson oli viime kesänä otsikoissa uusien silikonirintojensa merkeissä. Pari viikkoa sitten hän kuitenkin ilmoitti katuvansa silikonien hankkimista, sillä raskauden myötä rinnat ovat paisuneet jo liian isoiksi.

– Vihaan niitä. Minulla oli aiemmin A-kupin rinnat ja nyt ne ovat jo lähes D-kuppia. Isot rinnat ovat joskus hauskat, mutta eivät läheskään aina. Lisäksi rakastan muotia ja isot rintani eivät ole parhaat mahdolliset moniin asuihin. Ne ovat hauskimmat silloin kun ei ole vaatteita päällä, sillä silloin ne ovat loistavat, Kate Hudson kertoi In Style -lehdelle.

Kate ja Matthew tapasivat viime vuoden huhtikuussa Coachella-festivaalien backstagella ja ryhtyivät pian seurustelemaan. Hudsonilla on ennestään yksi 7-vuotias Ryder-poika ex-aviomiehensä Chris Robinsonin kanssa.

– Uusi sisar tai veli Ryderille on Hudsonin mielestä todella upea asia. Raskaus ei ollut suunniteltu ja se tapahtui vahingossa, mutta se oli silti ihana yllätys Katelle. Matthew Bellamy on myös todella innoissaan tulevasta isyydestään, joten kaikki on kunnossa, lähde kertoi taannoin Us Weekly -lehdelle.