Kate Middletonin kaason rohkea asu olikin kopio? Vertaa itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa juhlittiin tänään kuninkaallisia häitä, kun kuninkaallinen perhe sai iltapäivällä virallisesti uuden jäsenen Prinssi Williamin mentyä naimisiin Kate Middletonin kanssa. Häiden tiimellyksessä monien katseet kiinnittyivät morsiamen kuvankauniiseen pikkusiskoon.

Kaasona toiminut pikkusisko, 27-vuotias Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, saapui kirkkoon yhdessä morsiusneitojen kanssa. Pippan upea valkoinen ja vartalonmyötäinen asu oli Sarah Burtonin suunnittelema. Välittömästi ympäri maailmaa ryhdyttiin pohtimaan oliko neitokaisella lainkaan alushousuja jalassaan.

Nyt viihdelehdet ovat huomanneet, että kaason asu oli hämmentävän samanlainen näyttelijä Cameron Diazin yllä aikoinaan Golden Globe -palkintogaalassa nähdyn iltapuvun kanssa. Väri on toinen, mutta muuten asuissa on jonkin verran yhtäläisyyksiä. Katso kuvat tästä ja kommentoi alla mitä mieltä itse olet asiasta.