Kate Moss peppu paljaana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss oli taannoin otsikoissa uuden kuntosalinsa takia. Yksityisellä kuntosalilla oli hintaa noin 1,1 miljoonaa euroa. Äskettäin Kate Moss poseerasi Vogue-lehden Japanin version kannessa ja sisäsivuilla. Nyt on vuorossa saman lehden Brasilian numero.

Vogue-lehden toukokuun numerossa Kate Moss poseerasi useissa näyttävissä Haute Couture -tyylisissä kuvissa. Brasilian Voguen tuoreessa numerossa hän poseeraa kuitenkin yllättäen täysin alastomana nojatessaan pöytään selkä kameraan päin.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.