Kim Kardashianin treeniasu varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.

Talven aikana pyöristynyt Kim Kardashian on kevään tullen aktivoitunut kuntoilussa, ja nyt hänet on jälleen kuvattu kuntosalin nurkilla. Julkkistähden kuntoiluasu noudatteli hänen yleistä tyyliään, sillä se paljasti tuttuun tapaan hänen rintavakonsa. Moinen asu on todennäköisesti saanut treeneihinsä keskittyneiden miesten ajatukset karkaamaan kuntosalilla hieman väärään suuntaan.

Taannoin Kim kommentoi ulkonäköpaineitaan julkisuudessa. Hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myöntää, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.