Teinityttö paljasti lesboutensa Facebookissa – kristillinen koulu erotti

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina käyty runsaasti keskustelua homoista ja homoliitoista, kun Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen suututti taannoin monet televisiokeskustelussa. Nyt Yhdysvalloissa kristillinen koulu on erottanut oppilaansa, joka paljastui homoseksuaaliksi.

15-vuotias Alexandria Kraft paljasti Facebookissa suhteensa toiseen tyttöön, ja tieto paljastuksesta päätyi lopulta koulun opettajien tietoon. He ilmoittivat tytölle, että hänen tulee kerätä kirjansa ja lähteä kotiin, sillä hänet oli erotettu homoseksuaalisuuden takia. Kraftille kerrottiin, että homoseksuaaleja ei suvaita koulussa.

Kyseessä on Kalifornian Sacramentossa sijaitseva Calvary Christian School -niminen yksityinen koulu, joita eivät koske samat säännöt kuin julkisia kouluja. Näin ollen koulu saa itse määritellä keitä se haluaa oppilaikseen. Asiasta on CBS13-televisiokanavan mukaan olemassa Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden päätös.