Miranda Kerr bikineissä uhkeampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa yhdessä malliäitinsä kanssa rintaruokinnan merkeissä.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä, ja nyt hän on suunnannut perheineen lomailemaan. Tuore äiti on nauttinut olostaan bikineissä, jotka paljastivat samalla huippumallin äitiyden myötä muhkeammaksi pyöristyneet muodot.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi, sillä parhaillaan hän poseeraa jo lehtien sivuilla tuoreissa kuvissa ja yhtä timmissä kunnossa kuin ennen raskauttaan.