Oletko nähnyt tätä koiraa? Soita tietosi poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien kohtalot ovat puhuttaneet viime aikoina niin Suomessa kuin maailmallakin. Viime talven aikana otsikoissa olivat erityisesti käräjäoikeuksien eläinrääkkäyksestä langettamat naurettavan lievät rangaistukset. Nyt vuorossa on kuitenkin etsintäkuulutus todennäköisesti varastetusta koirasta.

Tampereen liepeillä Lempäälässä, tarkemmin sanottuna Sääksjärven Annalantiellä, katosi maanantaina 25. huhtikuuta tummanruskea ranskanbuldogg-koira. Kaikki havainnot koirasta voi soittaa numeroon 050 517 1144 tai Tampereen poliisille.

Asiasta uutisoineen Lempäälän-Vesilahden Sanomat -lehden mukaan tapausta pidetään koiravarkautena, koska kahden etsijäkoiran löytämät jäljet päättyivät molemmat samaan paikkaan autotien viereen.