Rihanna joutui skannattavaksi lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna sai viime viikolla yllättäen lisää sisarpuolia. Tuoreen paljastuksen mukaan hänen isänsä oli nimittäin ehtinyt siittää peräti kolme aviotonta lasta ennen avioitumistaan Rihannan Monica-äidin kanssa. Nyt Rihanna on kuitenkin kuvattu lentokentällä.

Suosikkilaulaja oli lähdössä reissuun Los Angelesin kansainväliseltä LAX-lentokentältä, kun hänet valittiin tehotarkastukseen. Rihanna joutui nimittäin kokovartaloskannerin tutkittavaksi, ja paparazzit saivat ikuistettua tilanteen. Taannoin vastaavankaltaisten niin sanottujen nakuskannerien kuvia päätyi laittomasti julkisuuteen, vaikka amerikkalaisviranomaisten väitteiden mukaan kuvien ei pitäisi jäädä lainkaan talteen.

Äskettäin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

– Kun en voi olla intiimisti haluamani ihmisen kanssa, on kuva toiseksi paras vaihtoehto. No, Skype on myös turvallinen, mutta kuvat kestävät pidempään. Kun olen yksin ja kiimainen hetki tulee, kuvat voivat olla aika käteviä. Minä en ole saanut pitkään aikaan kunnon kyr**kuvaa. Luulen, että ihmiset ovat nykyisin varovaisempia niiden kanssa, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehdelle.