RKP:n kansanedustaja vaatii: ”Olut ja siideri laimennettava!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsinsuomalaisten RKP:n kansanedustaja Astrid Thors tunnetaan maahanmuuttajamyönteisestä asenteestaan, sillä hän haluaisi Suomeen lisää ulkomaalaisia rikastamaan kulttuuriamme. Tuoreen tutkimuksen mukaan puolet suomalaisista on hänen kanssaan kuitenkin eri mieltä.

Nyt Astrid Thors on ajautunut kansalaisten kanssa törmäyskurssille toisellakin näkemyksellään. Hän nimittäin haluaisi laimentaa Suomessa myytävää olutta ja siideriä. Verkkouutiset kertoi tänään ensimmäisenä, että Thors vaatii uutta hallitusta vähentämään alkoholin kulutusta alentamalla oluen ja siiderin alkoholipitoisuutta. Hän esitti vaatimuksensa RKP:n puoluehallituksen kokouksessa.

Thorsin mukaan oluen ja siiderin alkoholipitoisuus pitäisi laskea 4,7 prosentista 3,5 prosenttiin. Tämä tarkoittaisi käytännössä siirtymistä Ruotsin malliin, jossa on ollut jo pitkään myynnissä niin sanottua kakkosolutta.