Ryan Philippe iskemässä hanskat tiskiin: ”Poistun kameroiden edestä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Ryan Philippe avioitui kollega Reese Witherspoonin kanssa kesällä 1999. Pari sai kaksi lasta, mutta vuonna 2006 tähdet ilmoittivat eroavansa. Witherspoon kihlautui taannoin, ja Ryan Philippe kertoi olevansa onnellinen ex-vaimonsa puolesta. Viime aikoina hänen on huhuttu tapailleen Rihannaa ja Amanda Seyfriediä.

Nyt amerikkalaislehti New York Post uutisoi, että Ryan Philippe olisi valmis jättämään näyttelemisen kokonaan. Supertähti kertoi lehdelle, että aikoo jossain vaiheessa vaihtaa alaa ja siirtymään kameroiden taakse, koska on tähän mennessä ehtinyt näytellä jo 20 vuoden ajan. Ryan aloitti uransa aikoinaan teinitähtenä One Life to Live -saippuasarjasta.

Ryan Philippe kertoi taannoin Daily News –julkaisulle toivovansa kaikkea hyvää Witherspoonille ja tämän uudelle sulhaselle. Hän totesi myös olevansa erittäin onnellinen exänsä puolesta. Kyseessä on kuitenkin hänen kahden lapsensa äiti, joten tämän onnellisuus on hänelle edelleen tärkeää. Ex-pariskunta onkin hyvissä väleissä, sillä lasten hyvinvointi on heille etusijalla.