William ja Kate saivat toisensa: ”Tahdon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa jo pitkään kasvanut häähumu on nyt saanut kliimaksinsa, kun Prinssi William ja Kate Middleton saivat hetki sitten toisensa. William totesi ”Tahdon” voimakkaalla äänellä, mutta hieman väsyneeltä vaikuttanut Kate sai kuiskatuksi sen huomattavasti hennommin.

William Arthur Philip Louis ja Catherine Elizabeth vihittiin perinteikkäin seremonioin. Kirkon ulkopuolelle kokoontuneiden satojentuhansien ihmisten suosionosoituiset kuuluivat kirkkoon saakka heti sen jälkeen kun pariskunta oli vihitty.

Miljoonat naiset ympäri maailmaa olivat odottaneet kovasti Katen hääpukua ja sen yksityiskohtia, ja hetki sitten puku viimein paljastui sadoillemiljoonille televisiokatsojille. Tuoreen kuninkaallisen hääkimppu ei monien mielestä yltänyt aivan odotuksiin, vaan jäi hieman vaisuksi.

Häitä seuraamaan on Lontooseen saapunut miljoona ihmistä. Turvallisuutta kaupungissa valvoo 5.000 ylimääräistä poliisia.

Uusimmat