Justin Bieber teki karun synttärijäynän ystävälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin teinitähti Justin Bieber erosi taannoin kollegastaan Selena Gomezista, ja se oli ilouutinen hänen miljoonille faneilleen. Nyt Bieber on hoitanut ystävälleen synttäriyllätyksen, joka ei välttämättä ollut kovin mieleinen.

Taannoin Justin kosti eräälle pahikselle julkaisemalla tämän kännykkänumeron Twitter-blogissaan. Mies joutui vaihtamaan numeroaan, koska siihen tulvi satojatuhansia puheluita. Nyt Justin on tehnyt vastaavan tempun ystävälleen, jonka puhelinnumeron hän julkaisi blogissaan ja pyysi faneja soittamaan. Myöhemmin Justin poisti numeron ja kertoi sen olleen vain synttäripila. Kaveri kommentoi tapausta myöhemmin ja totesi olevansa Justinin kanssa ystävä ”vielä toistaiseksi” kunnes poppari palaa kiertueeltaan.

National Enquirer -lehti kertoi taannoin, että 16-vuotias Justin ja 18-vuotias Selena ovat eronneet. Lehden mukaan nuoren tähtiparin välille muodostui kitkaa, koska Bieberin kerrotaan olevan edelleen ihastunut Baby-musiikkivideollaan nähtyyn Jasmine Villegasiin. Selenan kerrotaan lopettaneen suhteen, kun Justin myönsi hänelle ihastuksensa.