Näin seksikäs Kate Middleton on bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuningashuoneen tuorein jäsen, Herttuatar Catherine, tunnettiin vielä eiliseen saakka rivikansalaisena nimeltä Kate Middleton. Prinssi Williamin kanssa jo pidempään seurustellut kaunotar on vuosien varrella ehtinyt tallentua lukuisiin paparazzikuviin.

Näistä kuvista suosituimpiin lukeutuvat edelleen lomakuvat, joissa tuleva kuninkaallinen kuvattiin Ibizalla  veneilemässä valkoisiin bikineihin pukeutuneena. Tuolloin Katen bikinikuvat levisivät nopeasti medioihin ympäri maailmaa, mutta eilisten häiden myötä ne on jälleen kaivettu arkistoista.

Nyt pariskunta on suunnannut häämatkalleen vielä salaiseen kohteeseen. Paparazzit ympäri maailmaa ovat kuitenkin parhaillaan valmiina ikuistamaan lisää bikinikuvia näyttävästä kuninkaallisesta.