Näin upea oli kuninkaallinen hääkakku – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen iltapäivällä koko maailman katseet suuntautuivat Lontooseen ja siellä juhlittuihin kuninkaallisiin häihin. Televisiokanavat ympäri maailmaa esittivät sadoillemiljoonille ihmisille hääseremoniat suorana lähetyksenä.

Televisiokamerat eivät kuitenkaan seuranneet uutta kuninkaallista avioparia, Williamia ja Catherinea, Buckinghamin palatsin seinien sisälle. Monet katsojat olisivat kuitenkin halunneet nähdä millainen oli vuoden odotetuin hääkakku. Nyt hovi on julkaissut kakusta ja sen tekijästä otetut valokuvat myös verkossa.

Kahdeksankerroksinen – nyt jo parempiin suihin syöty – kuninkaallinen hääkakku oli kakkumestari Fiona Cairnsin käsialaa ja todellinen luomus. Cairns on arvostettu julkkisleipuri, joka on julkaissut myös useita kirjoja aiheesta. Leipuri kiitti verkkosivuillaan kunniasta saada suunnitella ja valmistaa kuninkaallinen hääkakku.