Nainen sai ”Frankensteinin rinnat” – kirurgi haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nainen kirjoitti taannoin internetissä olevansa tyytymätön rintojensa silikoneihin, koska lopputulos oli epäsymmetriset. Nainen ei kuitenkaan halunnut haastaa kirurgia oikeuteen, mutta nyt leikkauksen suorittanut kirurgi on puolestaan haastanut naisen oikeuteen.

– Lopputuloksena sain Frankensteinin rinnat, joissa nännit ovat aivan liian korkealla. Vuoden päästä leikkauksesta kävin keskustelemassa neljän muun kirurgin kanssa, koska en missään nimessä voisi mennä uudelleen Penslerille, Rinasa-nimimerkkiä käyttänyt nainen kirjoitti.

Kirurgi Jay Pensler suivaantui naisen Yelp ja Citysearch -verkkopalveluissa esittämästä kritiikistä siinä määrin, että hän vaatii naiselta nyt korvauksia. Samoissa palveluissa myös muut ovat kritisoineet saman kirurgin leikkausten lopputuloksia. Miehen mukaan potilas on käynnistänyt henkilökohtaisen mustamaalaamiskampanjan häntä vastaan. Naisen asianajaja Carol Oshana on päämiehensä kanssa samaa mieltä operaation tuloksesta.

– Hänen rintansa näyttävät karmeilta. Tarkoitan, että minuakin inhottaa se miltä hän näyttää. Hän näyttää niin huonolta, Carol Oshana kertoi eilen AOL Newsille.