Supermalli synnytti – Hollywood-tähti pissasi vieressä pulloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä.

Suosikkinäyttelijä Orlando Bloom on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on paljastanut onnellisen perhetapahtuman taustoja Ellen DeGeneresin haastattelussa. Tammikuinen synnytys kesti nimittäin peräti 27 tuntia, eikä Orlando uskaltanut tuona aikana lähteä vessareissulle. Siksi hän päätti helpottaa oloaan virtsaamalla pulloon.

– Olin siellä koko tuon ajan. Pissasin pulloon. Kerroin hänelle, että minun pitää käydä vessassa, mutta Miranda pyysi heitä antamaan minulle pullon johon pissata, Orlando Bloom kertoi Ellenille.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä. Tuore äiti on nauttinut olostaan bikineissä, jotka paljastivat samalla huippumallin äitiyden myötä muhkeammaksi pyöristyneet muodot.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi, sillä parhaillaan hän poseeraa jo lehtien sivuilla tuoreissa kuvissa ja yhtä timmissä kunnossa kuin ennen raskauttaan.