Osbournen velkahelvetti jatkuu – taas jättimätkyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Pari viikkoa sitten uutisoitiin kuinka Sharon ja Ozzy Osbourne saivat amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

Perhe oli vaarassa menettää talonsa Yhdysvalloissa, sillä ulosottomies uhkasi ulosmitata perheen molemmat ökyasunnot Los Angelesissa. Hollywood Hillsin asunnon arvo on noin 7,5 miljoonaa ja Malibun asunnon noin 6,1 miljoonaa dollaria. Sittemmin perhe sai maksettua valtavat veromätkynsä, mutta tilanne ei ollutkaan ohi.

Nyt TMZ uutisoi, että verottaja vaatii perheeltä vielä 357.070,62 dollarin veromätkyjä vuodelta 2007. Näin ollen jo maksettujen veromätkyjen kanssa summasta tulee yhteensä yli kaksi miljoonaa dollaria. Sharon Osbourne on ottanut tapahtuneen omalle kontolleen ja myöntänyt, että ei ole ”ehtinyt” perehtyä tarpeeksi veroasioihin kirjanpitäjänsä vaatimuksista huolimatta.

Viime kuussa myös perheen tytär Kelly Osbourne sai verottajalta karhukirjeen noin 34.000 dollarin mätkyistä. Vanhempien maksamattomat verot ovat peräisin vuosilta 2008 ja 2009. Kellyä voi odottaa jopa vankilatuomio ellei hän pysty maksamaan velkojaan. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.