Useiden hittisarjojen jaksoja hyllytettiin – tässä karmea syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin animaatiosarjoihin lukeutuva Family Guy sekä kaksi muuta televisiosarjaa, American Dad ja The Cleveland Show, ovat joutuneet ongelmiin jaksojensa sisällön takia. Normaalitilanteessa jaksot olisi esitetty alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta nyt ne on jouduttu hyllyttämään.

Fox-televisiokanavan johto teki poikkeuksellisen päätöksensä, koska jaksoissa on viittauksia hurrikaaneihin ja katastrofeihin. Yhdysvalloissa on riehunut jo parin viikon ajan poikkeuksellisen paljon tornadoja, joissa on kuollut ennätysmäiset yli kolmesataa ihmisiä. Siksi televisiokanava katsoi, että osoittaisi huonoa makua esittää televisioruuduissa myrskyjen kustannuksella pilailevia sarjoja, Entertainment Weekly uutisoi.

Suosittujen televisiosarjojen jaksot oli määrä esittää televisiossa sunnuntaina. Ne nähdään kyllä vielä ruuduissa, mutta vasta sitten kun tornadokausi on ohi ja kun aihe ei ole enää aivan yhtä pinnalla kuin nyt. Taannoin NBC-kanava sai valtavan palauteryöpyn, kun se esitti Japanin katastrofin jälkeen maanjäristyksen kustannuksella pilailevia sarjoja.