Turistit järkyttyivät: Barcelona kielsi alastomuuden ja bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen Barcelonan kaupunki on yksi Euroopan suosituimpia turistikohteita. Rantakaupungissa on nähty luonnollisesti jonkin verran bikineitä myös kaupungilla, mutta nyt asiaan on tulossa muutos. Barcelona on nimittäin kieltänyt bikinit ja nakuilun.

Paikalliset viranomaiset ovat saaneet hyväksyttyä lain, jonka myötä täydellinen ja osittainen alastomuus ovat kiellettyjä julkisella paikalla. Bikinien katsotaan olevan osittaista alastomuutta. Päätös haluttiin, koska rannan läheisyyden takia yhä useampi turisti nähtiin kaupungilla bikineissä, eikä se ollut paikallisten mieleen, Brilla.com uutisoi.

Vähäpukeiset turistit ärsyttivät asukkaita, joiden mielestä moinen käyttäytyminen ei ollut suotavaa kaupungin historiallisessa keskustassa. Jatkossa bikineitä saa pitää ainoastaan hotellialueilla ja rannalla. Turistien kannattaa ottaa uusi määräys vakavasti, sillä väärässä paikassa bikineissä kulkevaa voi odottaa 300 euron sakot. Alastomuudesta rapsahtaa 500 euron sakot.