Puoluejohtaja jäi kiinni bordellista

Ohhoh! · Stara.fi

Kanadassa on syntynyt uusi seksiskandaali, kun maan seuraavaksi pääministeriksikin veikattu poliitikko Jack Layton on jäänyt kiinni bordellissa. Hänen seuranaan samassa huoneessa oli noin 25-vuotias aasialainen prostituoitu.

Tapaus sattui jo vuonna 1996, mutta se tuli julki vasta nyt parhaillaan käynnissä olevan vaalikampanjan yhteydessä. Poliisi teki aikoinaan ratsian bordelliin etsiessään alaikäisiä prostituoituja, mutta sellaisten sijaan viranomaiset löysivätkin bordellin asiakkaana olleet korkea-arvoisen poliitikon, Sun News Network uutisoi.

Vuonna 1996 Layton oli naimisissa ja Toronton kaupungin johtohahmoja. Nykyisin hän on New Democratic Party -puolueen puheenjohtaja. Layton ei saanut rikossyytettä, vaan selvisi tapauksesta varoituksella. Tapaus onnistuttiin tuolloin salaamaan.