Kauhuleffa aiheutti hysteriaa elokuvateatterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhuelokuvien mainostamiseen on jo vuosikymmenien ajan käytetty väitteitä, joiden mukaan elokuvat ovat aiheuttaneet toinen toistaan suurempaa kauhua katsojissaan. Nyt eräs vastaava tapaus on osoittautumassa todeksi.

Viime torstaina Indonesian Bogorissa nähtiin nimittäin tilanne, jossa elokuvateatterin katsojat olivat lehtiväitteiden mukaan aidosti hysteerisiä. Trade Mall -kauppakeskuksen leffateatterissa esitettiin 13 Ways to Summon the Demons -nimistä elokuvaa. Ensin ryhmä nuoria alkoi huutaa ja itkeä kauhuissaan kesken näytöksen, ja sen jälkeen hysteria levisi myös muihin katsojiin.

Kauppakeskuksen turvamiehet eivät saaneet tilannetta rauhoittumaan. Lopulta sivullisen mieshenkilön väitetään rauhoittaneen tilanteen koskettamalla hysteerisiä katsojia päähän, Maherna-julkaisu raportoi. Oli kyseessä mainos tai ei, toimivat tämänkaltaiset väitteet leffan oivallisena markkinointina.