Kuninkaallisen häämatkan kohde paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Britanniassa juhlittujen kuninkaallisten häiden jälkeen tuoreen avioparin uskottiin lähteneen helikopterilla häämatkalleen. Toisin kuitenkin kävi, sillä hovi vahvisti myöhemmin, että häämatka alkaa vasta ensi viikolla.

Häämatkan kohde pidettiin tiukasti salassa, mutta nyt se on lehtitietojen mukaan paljastunut. William ja Kate suuntaavat nimittäin Sunday Telegraph -lehden mukaan ensi viikolla Jordaniaan, jossa Kate asui lapsena.

Brittilehdet ovat nyt kilvan ylistäneet kohdevalintaa ja todenneet, että kuninkaallinen pari saa maassa varmasti lämpimän vastaanoton. Kate Middletonin vanhemmat Carole ja Michael Middleton asuivat lastensa kanssa Jordaniassa vuosina 1984 – 1986. Viime päivinä on kuitenkin liikkunut myös huhuja, että häämatkan kohde olisi Jordanian sijaan Neitsytsaaret.