Megan Fox pienissä pikkuhousuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu Megan Fox on ollut viime kuukausina otsikoissa, vaikka päärooli leffasarjan kolmannessa osassa menikin potkujen myötä toiselle kaunottarelle. Supertähden tuorein elokuva Passion Play osoittautui flopiksi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Elokuvasta on vuotanut julkisuuteen jonkin verran myös näyttävää kuvamateriaalia, jossa Megan Fox nähdään seksikkäissä asuissa. Tällä kertaa amerikkalaisissa viihdelehdissä on noteerattu kuvasarja, jossa Megan poseeraa pienenpienissä punaisissa alushousuissaan.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa. Fox tähdittää parhaillaan elokuvaa Passion Play, joka sai harvinaisen tyrmäävät arvostelut kriitikoilta. Miespääosassa nähdään Mickey Rourke, joka myös nimitti elokuvaa karmeaksi.