Mitä ihmettä? Michelle Obamalla kolme kättä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentin vaimo Michelle Obama ei ole ollut kovinkaan paljon otsikoissa, mutta nyt hänelle uutiskuvaan ilmestynyttä ylimääräistä kättään on ihmetelty ympäri maailmaa. Kyse on uutiskuvasta, jossa presidentti ja hänen vaimonsa nähdään poistumassa Air Force One -lentokoneestaan.

Kuvassa Michele pitää miestään kädestä kiinni, mutta silti hänellä näyttää olevan vielä toinenkin oikea käsi vapaana.

Kolmen käden mysteeri on kuitenkin nyt selvinnyt, kun uutisarkistoista on löytynyt lisää saman kuvasarjan otoksia. Niissä presidenttiparin perässä tulee kolmas henkilö, jolle ylimääräinen käsi kuuluu. Ensimmäisessä kuvassa hän on kuitenkin piiloutunut tehokkaasti rouva Obaman taakse niin, että vain hänen kätensä näkyy kameroille.